Rea!

13 Cenforce 100 mg

299 kr

(1 kundrecension)

Cenforce 100 mg är din nyckel till ett självförtroende på topp! Denna kraftfulla tablett innehåller Sildenafil, en aktiv ingrediens som förbättrar blodflödet och hjälper till att uppnå och behålla en stark erektion. Perfekt för att återuppliva intimiteten i ditt förhållande, ger Cenforce dig den styrka och uthållighet du behöver för att prestera när det verkligen gäller. Diskret, effektiv och tillgänglig, är detta ditt hemliga vapen för att återfå kontrollen över ditt sexliv. Prova Cenforce 100 mg och upptäck skillnaden själv!

10 st 299 kr
20 st 584 kr (spara 14 kr)
40 st 1136 kr (spara 60 kr)
80 st 2129 kr (spara 263 kr) Spårbart ingår!

Artikelnr: Produkt 13 Kategori:

Behandling mot impotens / Erektil dysfunktion

Aktiva ingrediens: Sildenafil – 10 tabletter
Starttid:  30 min
Varaktighet: 4 timmar
Dosering: Max 100 mg / dygn

Ytterligare information

Antal

10 st 299 kr, 20 st 584 kr (spara 14 kr), 40 st 1136 kr (spara 60 kr), 80 st 2129 kr (spara 263 kr) Spårbart ingår!

1 recension av 13 Cenforce 100 mg

  1. Alexander

    Kan varmt rekommendera! Snabb leverans och bra resultat.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cenforce 100 mg med Snabb och Gratis frakt inom Sverige!

Cenforce 100 mg kan betalas med kort eller Swish?

Ceneforce fungerar på följande sätt!

Cenforce 100 mg fungerar genom att öka blodflödet till din penis, vilket gör att du kan uppnå och behålla en stark erektion när du är sexuellt upphetsad. Den innehåller Sildenafil, en kraftfull ingrediens som snabbt slappnar av blodkärlen och förbättrar cirkulationen. Resultatet? En pålitlig och varaktig prestation som ger dig och din partner en förbättrad och mer tillfredsställande upplevelse. Med Cenforce 100 mg kan du njuta av en självsäker och kraftfull intim upplevelse, varje gång.

Cenforce 100 agerar som en vakt som stoppar enzymet PDE-5 från att bryta ner cGMP, vilket gör att du kan behålla en kraftfull erektion längre. Genom att öka och bevara nivåerna av cGMP hjälper Cenforce till att slappna av musklerna och vidga blodkärlen i könsområdet, vilket ger en mer intensiv och varaktig upplevelse under sex. Kort sagt, det är nyckeln till att ta ditt sexliv till nästa nivå!

Doseringsanvisning

Cenforce 100 mg är ett läkemedel som innehåller sildenafil, precis samma som Viagra och används för behandling av erektil dysfunktion (ED) hos män. Det verkar genom att öka blodflödet till penis, vilket hjälper till att uppnå och bibehålla en erektion vid sexuell stimulering.

Dosering för Cenforce 100 mg:

  • Standarddos: Den vanliga startdosen är 100 mg, som tas cirka 30-60 minuter före sexuell aktivitet. Effekten kan vara i upp till 4 timmar, men det rekommenderas att ta det ungefär en timme innan.
  • Administrering: Tabletten bör tas med ett glas vatten. Den kan tas med eller utan mat, men effekten kan fördröjas om den tas efter en tung måltid.
  • Frekvens: Det rekommenderas att inte ta mer än en dos per 24 timmar.
  • Dosjustering: Beroende på individuell respons och tolerans kan dosen antingen sänkas till 50 mg eller ökas till maximalt 100 mg.
  • Undvik: Personer med vissa medicinska tillstånd, som allvarlig hjärt- eller leversjukdom, eller de som tar vissa läkemedel som nitrater, bör inte använda Cenforce 100 mg, eftersom det kan orsaka allvarliga biverkningar.

Viktigt:

  • Rådfråga alltid en läkare innan du börjar använda Cenforce 100 mg för att säkerställa att det är säkert för dig, särskilt om du har underliggande hälsoproblem eller tar andra läkemedel.
  • Undvik alkohol och grapefruktjuice när du tar detta läkemedel, eftersom det kan förstärka biverkningar eller minska effekten.

Kom ihåg att Cenforce 100 mg inte skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar, så det är viktigt att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder.

Hur länge verkar Cenforce 100 mg?

Cenforce 100 mg verkar vanligtvis i upp till 4-6 timmar efter att det har tagits. Den maximala effekten av läkemedlet uppnås oftast inom 1 timme efter intag, men det kan variera beroende på faktorer som individuell kroppskemi, ålder, kost och allmän hälsa.

Effekten kan dock börja avta efter 2-3 timmar, även om det fortfarande kan finnas viss verkan under upp till 6 timmar. Det är viktigt att notera att Cenforce 100 mg kräver sexuell stimulering för att vara effektivt; det ger inte en spontan erektion utan stimulans.

Om du upplever att läkemedlets effekt varar längre än 4 timmar, eller om du får en smärtsam erektion (priapism), bör du omedelbart söka medicinsk hjälp, eftersom detta kan vara ett tecken på en allvarlig komplikation.

Biverkningar

Cenforce 100 mg, som innehåller sildenafil, kan orsaka vissa biverkningar. Det är viktigt att vara medveten om dessa innan du börjar ta läkemedlet.

 Vanliga biverkningar:

  • Dessa biverkningar är vanligtvis milda och går ofta över av sig själva:
  • Huvudvärk
  • Rodnad i ansiktet (värmekänsla eller rodnad)
  • Yrsel
  • Matsmältningsbesvär eller sura uppstötningar
  • Nästäppa
  • Synnedsättningar (som suddig syn eller färgförändringar i synen)
  • Rygg eller muskelsmärta

Mindre vanliga biverkningar:

  • Dessa kan vara mer besvärliga och kan kräva medicinsk rådgivning:
  • Illamående
  • Hudutslag
  • Ökad ljuskänslighet
  • Dubbelseende

Sällsynta men allvarliga biverkningar:

 Sök omedelbart medicinsk hjälp om du upplever något av följande:

  • Bröstsmärta eller hjärtklappning
  • Andnöd eller svårigheter att andas
  • En erektion som varar längre än 4 timmar (priapism) – detta är ett akut tillstånd som kan orsaka permanenta skador på penis om det inte behandlas omgående
  • Plötslig synförlust eller hörselförlust
  • Svåra allergiska reaktioner (utslag, svullnad av ansikte, läppar, tunga eller hals)

Varningar:

  • Personer med vissa medicinska tillstånd, särskilt de som rör hjärta och blodkärl, bör vara extra försiktiga och konsultera en läkare innan de använder Cenforce 100 mg.
  • Biverkningar kan förvärras om läkemedlet kombineras med alkohol eller andra läkemedel, särskilt nitrater som används för bröstsmärta (angina).

Om du upplever några biverkningar som är besvärliga eller ihållande, bör du kontakta din läkare för att diskutera dessa.

Hur säkert är Cenforce 100 mg?

Cenforce 100 mg, som innehåller sildenafilcitrat, är generellt säkert för de flesta män som använder det enligt läkarens ordination och för de som inte har kontraindikationer. Men som med alla läkemedel finns det vissa risker och överväganden att ta hänsyn till.

Säkerhet och Effektivitet:

  • Kliniska Studier: Sildenafil (den aktiva ingrediensen i Cenforce 100 mg) har genomgått omfattande kliniska studier som har visat att det är effektivt för behandling av erektil dysfunktion (ED). Det har använts i många år och är godkänt av många läkemedelsmyndigheter, inklusive den amerikanska FDA och Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA).

  • Fördelar: Cenforce 100 mg kan effektivt hjälpa till att uppnå och bibehålla erektioner vid sexuell stimulering, vilket kan förbättra livskvaliteten hos män med ED.

Säkerhetsåtgärder och Risker:

  • Medicinska Tillstånd: Personer med vissa medicinska tillstånd, såsom allvarliga hjärt- och kärlsjukdomar, leversjukdomar, njurproblem, eller låg blodtryck, bör vara särskilt försiktiga och konsultera en läkare innan de använder Cenforce 100 mg. Detta läkemedel kan interagera med andra mediciner och kan vara kontraindicerat för vissa individer.

  • Interaktioner med Andra Läkemedel: Cenforce 100 mg kan interagera med andra läkemedel, särskilt nitrater (som används för bröstsmärtor) och vissa andra blodtrycksmediciner, vilket kan leda till farliga sänkningar av blodtrycket. Det är viktigt att informera din läkare om alla mediciner du tar.

  • Biverkningar: Även om biverkningar är relativt sällsynta och oftast milda, finns det risk för allvarliga biverkningar som priapism (en långvarig och smärtsam erektion), synproblem, eller allergiska reaktioner. Det är viktigt att söka medicinsk hjälp om du upplever sådana symtom.

  • Alkohol och Mat: Att konsumera stora mängder alkohol eller fet mat kan påverka effektiviteten och öka risken för biverkningar.

Rådgivning:

  • Läkarbesök: Innan du börjar använda Cenforce 100 mg, är det viktigt att konsultera en läkare som kan bedöma om detta läkemedel är lämpligt för dig baserat på din hälsotillstånd och medicinska historia.

  • Korrekt Användning: Följ alltid doseringsanvisningarna och rekommendationerna från din läkare.

Om du har några frågor eller oroar dig över säkerheten vid användning av Cenforce 100 mg, bör du diskutera detta med din läkare för att säkerställa att det är ett säkert alternativ för dig.

0
    0
    Din Vaurkorg
    Din Varukorg är tomÅtergå till butiken